"Kézbe venni egy másik ember lábát egyszerre intim, alázatos, és szeretetteljes"

 

 Ez a mondat határozza meg viszonyomat ehhez a munkához. A lábápolás számomra nem csak munka, inkább elhivatottságnak nevezném. Elhivatottság a szép, egészséges és ápolt lábak iránt. Elhivatottság az iránt, hogy minél több vendégemet ráébresszem a lábápolás fontosságára. Örömömre szolgál, ha fájdalommentessé teszem a járást egy benőtt köröm, vagy tyúkszem szakszerű kezelésével. Fáradt, elnehezült lábakat felfrissíteni egy masszázzsal, SPA kezeléssel.

 

 Pedikűröshöz fordulni bizalmi kérdés. Ezért minden lábápoló szakembernek maximális szakmai felkészültséggel, kellő empátiával, diszkrécióval, jó emberismerettel kell rendelkeznie. Nagyon fontos a legmagasabb higiéniai szabályok betartása. Forduljon hozzám bizalommal!

 

 Nálam semmilyen láb sem lehet "ciki". Nem kell szégyellni a bőrgombát, a körömgombát, a repedezett sarkat, a körömsarokban maradt zokniszöszt, vagy szennyeződést, kerti munka után a  bőr redőibe beivódott port... Nem kell szégyellni, hogy nem jutott idő a fűrdőkád szélére feltett láb felé görnyedni hosszú perceken át, kényelmetlenül, fáradtan esténként... A "ciki" az, ha ezzel  nem akarunk foglakozni és szakember segítségét sem vesszük igénybe. Van aki nem azért nem ápolja saját maga  a lábát, mert nem akarja, hanem azért, mert  fizikai, testi adottságai miatt egyszerűen nem fér hozzá, esetleg nem jól látja.

Annyi lábat kezeltem már, hogy semmin sem szoktam csodálkozni, de azért még nekem is lehet meglepetést okozni! :)

Jöjjön el hozzám és győződjön meg a fentiekről személyesen!

Hidvégi Otília

kéz-és lábápoló,pedikűrös, gyógypedikűrös, lábmasszőr


Végre megtaláltam SZAKMAI TÁRS-aimat! Pataki Erzsébet és Sümegi Sarolta kolléganőim a különösen problémás lábak szakértői. A jelenleg Magyarországon elvégezhető, egyik legmagasabb képzettséggel rendelkeznek gyógypedikűr, gyógyító pedikűr szakmában. 

Saroltához szombatra is lehet időpontot kérni.

Jó szívvel és biztomsággal ajánlom Őket!